Breedveld & Schröder

Uw partner voor aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties.
Kracht, licht, telematica, beveiliging en meet- en regeltechniek

Elektrotechnisch aannemer Breedveld & Schröder is graag uw partner voor

aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties.

Of het nu kracht, licht, telematica, beveiliging of meet- en regeltechniek betreft: wij bieden vindingrijke oplossingen met oog voor detail. Een team van specialisten staat u bij, met een heldere kijk op uw unieke wensen.

Wij bieden

Diensten

op gebied van o.a. elektrotechniek en (brand)beveiliging t.b.v. de marktsegmenten zorg & welzijn, horeca & hotelwezen, datacenters & serverruimten, facility management, vastgoedbeheer, cctv en inbraakbeveiliging

Advies

op gebied van energiemanagement en duurzaamheid
onderhoud waarbij de continuïteit van uw bedrijfsproces niet in gevaar komt
alle diensten conform de meest recente kwaliteits- en veiligheidsnormeringen
flexibiliteit, kwaliteit, veiligheid en proactieve communicatie tegen een scherpe prijs

 

Techniek naar uw wens, op maat gemaakt. Want daarin zijn we meester!

Al meer dan een eeuw delen wij onze kennis met onze klanten. Het begon in 1896 met de installatie van een deurbel, maar door de jaren is er veel veranderd. We zijn met de tijd meegegaan waarbij innovatie altijd voorop heeft gestaan, dit heeft bijgedragen tot de groei naar een gedegen organisatie, met landelijke dekking, die breed inzetbaar is op het werkterrein van de elektrotechniek. Als hofleverancier hebben we een vaste klantenkring waaronder:

  • de Rijksvastgoedbedrijf,
  • de KAS BANK,
  • het Flevoziekenhuis,
  • Zaam en
  • Ajax gerekend mogen worden.

Breedveld & Schröder werkt veelvuldig met niet alledaagse klanten in een onalledaagse omgeving. Dat houdt ons scherp voor de veelsoortige belangen die we dienen.

Onzichtbare installatie achter glas bij het

Van Gogh Museum

Onzichtbare installatie achter glas bij het Van Gogh Museum
Om beter te kunnen voorzien in de behoeften van de alsmaar groeiende bezoekersstroom, nam het Van Gogh Museum in Amsterdam vorig jaar september een nieuw entreegebouw in gebruik. 
Zowel het dak als de gevel rusten op een speciaal voor dit project ontworpen buisconstructie van staal. Bij dit project werden wij uitgedaagt tot het bedenken van de nodige slimme oplossingen. Wij voorzagen de nieuwbouw van installaties voor energie, data (15 access points), LED-verlichting (60 RGB-spots en 90 LED-armaturen), brandmelding (67 melders), inbraakbeveiliging, toegangscontrole en een WiFi-netwerk.

Contact

Zo bereikt u ons.

Katernstraat 21,
1321 NC Almere

+31 365350756

info@breed.nl

Uw bericht aan ons