MM Techniek

samenwerking en verbinding geven kennis en kwaliteit
Kracht, licht, telematica, beveiliging of meet- en regeltechniek

MM Techniek is graag uw partner

Passie

Het is geen woord dat u meteen zult associëren met een elektrotechnisch installatiebedrijf. Toch is het een belangrijke drijfveer. Passie voor het vak, het meedenken met u als klanten het zorgvuldig onderhouden van klantencontacten zijn belangrijke uitgangspunten voor MM Techniek. Wij zorgen ervoor, dat u een opdracht bij ons kunt plaatsen en er vervolgens niet meer naar om hoeft te kijken, tenzij u dat wenst. Wij regelen het voor én met u, want daar zijn wij goed in.

Wij bieden

MM Techniek biedt een breed spectrum aan diensten aan op het gebied van elektrotechniek, datacenter- oplossingen, meet- & regeltechniek en (brand)beveiligingsinstallaties. Tevens kunnene we u adviseren op het gebied van energiemanagement en duurzaamheid. Bij onderhoudzorgen we dat de continuïteit van uw bedrijfsproces niet in gevaar komt. Dit alles vanzelfsprekend conform de meest recente kwaliteites- en veiligheidsnormeringen.

Organisatie

MM Techniek bestaat uit 25 gekwalificeerde medewerkers, die geselecteerd zijn op grond van hun expertise, ervaring en klantgerichtheid. We investeren veel in opleiding, ontwikkeling en samenwerking. Onze medewerkers zijn flexibel naar elkaar en naar klanten toe. Zo komen we samen tot de best mogelijke kwaliteit.

Ontstaan

MM Techniek is in 2000 ontstaan na jarenlange werkervaring bij andere bedrijven. Hierbij viel vooral op dat het efficiënter en veel klantvriendelijker kon. De insteek die we hebben gekozen bleek de juiste te zijn, want inmiddels hebben we een grote kring van gerenommeerde, trouwe en tevreden klanten, die we bijstaan met onze ruime kennis en ervaring. We communiceren proactief en bouwen wat onze klant wenst en niet wat wij willen. Samen komen we er altijd uit.

Referenties

Hotel Rozenstraat

Voor onze relatie DVM groep zijn wij momenteel, in bouwteam verband, een splinternieuw hotel aan het bouwen in een karakteristiek oud pand in Amsterdam.

Nederland Kanker Instituut

Binnen het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis word de laatste jaren volop gerenoveerd en uitgebreid, dit om het broodnodige onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte verder te verbreden.
Als vaste partner van het ziekenhuis hebben wij daar dan oom het nodige te doen.

Nieuwe CT scan AVL

De patiente toename blijft helaas groeien en hier groeit het AVL n mee met het ontwikkelen van techniek en apparatuur.
Mede door deze ontwikkeling en groei hebben wij onlangs voor het AVL een installatie mogen maken voor een nieuwe CT Scan.

EPO

het European Patent Office (EPO) in Rijswijk is een van de grootste Nederlandse bouwprojecten van de komende jaren. Het EPO is de grootste internationale instelling in Nederland, met 3.000 werknemers. De nieuwbouw van 80.000 vierkante meter gaat circa 1.750 medewerkers huisvesten.
MM Techniek maakt onderdeel uit van deze realisatie dmv de aanleg van de bekabeling voor de regeltechnische installaties en deels beveiliging installaties.

Zijn wij een match?

Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Katernstraat 21
1321 NC Almere
+31 36 535 07 56
info@mmtechniek.nl

Uw bericht